Èxit de participació a L’hora del conte

| Tema: Parques, Playas

La nova proposta aplega més de 1.400 persones

Hora conte

Més de 1.400 persones han participat a L’hora del conte, una nova proposta que va arrencar els mesos d’abril i maig en una platja i en cinc parcs metropolitans i ha seguit durant el setembre i l’octubre. 

L’hora del conte és una activitat adreçada al públic infantil que té lloc en dies laborables després de l’escola. A través de contes explicats per professionals de la narració es fomenten valors de respecte i sensibilització vers els parcs i platges i el medi ambient en general.

El nou projecte afavoreix sinergies amb les biblioteques i complementa la seva programació habitual. També reforça el sentit de comunitat amb famílies, escoles, institucions i associacions de veïns, alhora que s’integra en les dinàmiques socioeducatives dels municipis metropolitans.

En aquesta primera edició, hi han participat la Biblioteca Miquel Martí i Pol per al parc de la Fontsanta de Sant Joan Despí; la Biblioteca Ca l’Altisent per als Jardins de la Font del Rector de Sant Climent de Llobregat; la Biblioteca Clara Campoamor per al parc del Canal de la Infanta de Cornellà de Llobregat; la Biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès per al parc de Joan Oliver; la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat per al parc de la Muntanyeta i la Biblioplatja de la platja de la Pineda per a Castelldefels.

L’hora del conte s’ha portat a terme dins de la programació de la Jugatecambiental. Mentre s'expliquen els contes també s’ofereixen els serveis habituals de l’espai: la zona de joc no dirigit i el servei d’informació i atenció al públic. D’aquesta manera, s’inicia una nova línia de dinamització dels parcs i platges, que ja són espais de trobada de les famílies després de l’escola. 

Equipamientos relacionados
Playas relacionadas