Platges de Castelldefels

Les tres platges de Castelldefels tenen una extensió de gairebé cinc quilòmetres i es troben situades entre dos sistemes clarament diferenciats: el Delta del Llobregat i el massís del Garraf. Són platges de sorra fina amb una llarga tradició turística. Disposen d'un Club Nàutic, un Club Marítim i de diferents escoles de vela on es poden practicar diferents activitats aquàtiques i nàutiques.

Estat de la platja

  • Bandera
    Bandera: Desconegut
    Desconegut
  • Estat de la mar
    Estat del mar: Desconegut
    Desconegut
  • Qualitat de l'aigua
    Qualitat de l'aigua: Sense servei
    Sense servei
  • Meduses
    Desconegut
Font de les dades

Fonts: Ajuntament de Castelldefels; Servei Meteorològic de Catalunya.

Castelldelfels _ Baixador
© María josé Reyes

És la platja situada més al sud de Castelldefels. El seu nom fa referència al baixador del tren que es troba molt a prop i que la converteix en una de les platges amb més afluència de l'àrea metropolitana.

Longitud: 1.980

Superfície: 270.072,18m2


Equipaments
Abalisament  de sortida d'embarcacions Jocs infantils Passeres accés adaptada
Abalisament de zona de bany Korfbal Porteries de futbol
Bancs Lavabos Senyalització informativa
Bar Lavabos adaptats Cadires de vigilància
Dutxes i rentapeus Papereres Xarxes de voleibol
Font Passeres

Serveis
Acompanyament al bany
Megafonia
Salvament i socorrisme

Anar al web de platges de Castelldefels
Localització
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Punts d'interès relacionats
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre les platges metropolitanes, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació de la platja i el seu entorn, un espai de joc i una proposta d'activitat guiada.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Itinerari
    Descripció:
    Les tres platges de Castelldefels tenen una extensió de gairebé cinc quilòmetres i se situen entre el delta del Llobregat i el massís del Garraf. Són platges de sorra fina on s'hi ha portat a terme un ambiciós projecte de recuperació de la vegetació dunar, que té com a objectiu la conservació, protecció i millora de la qualitat mediambiental de la zona. La platja de la Pineda, a la part nord del terme municipal, té les dunes més consolidades, dins les quals podem trobar un itinerari dunar amb informació sobre fauna i flora, i on s'hi treballen diferents activitats a través de la Jugatecambiental que s'hi instal·la els diumenges de primavera i tardor, al costat del parc de Mar.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interès ambiental
    Descripció:
    Ubicat entre el carrer 9 i el carrer de la República Argentina, aquest tram del passeig marítim de Castelldefels ha rebut un gir de 180 graus gràcies a un ambiciós projecte de tractament ambiental del front marítim. La remodelació, a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha permès recuperar el sistema dunar i la connexió del teixit urbà amb la platja, a partir de l'ordenació d'accessos i la creació d'un nou passeig. Tot plegat ha permès reintegrar l'espai al seu medi natural de manera sostenible i que s'hagi convertit en un lloc saludable d'ús i esbarjo familiar, a més d'un element de promoció turística.
Projectes relacionats