Formació del projecte MAGO

| Tema: Aigua

Jornades per fomentar el treball col·laboratiu i la innovació oberta

Els passats 9 i 10 de febrer, els membres del projecte PRIMA-MAGO van celebrar les jornades Concertació Territorial i Processos d'Innovació Oberta: Eines i Mètodes Aplicats a la Gestió de l'Aigua.

Es tractava de dues sessions amb l'objectiu de fomentar la implementació d'un enfocament participatiu adaptat a les dinàmiques del territori.

Per fer-ho, es va aprendre a utilitzar una metodologia que pretén fomentar el treball conjunt entre els diferents actors implicats i trobar innovacions tècnicament factibles i socialment acceptables per respondre millor les diferents necessitats identificades.

La formació la va dur a terme LISODE, representada per Mathieu Dionnet, amb una ampla experiència en el camp dels processos participatius per la millora de la gestió de recursos naturals.

En aquestes sessions, que fomenten la col·laboració de tots els actors implicats, hi van participar els socis del cas estudi coordinat per l'AMB sobre l'ús de l'aigua regenerada a Gavà i Viladecans. En concret, hi van ser presents el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, que va acollir l'acte a la seva oficina principal de Can Comas, Aigües de Barcelona, CSIC-IDAEA, la Comunitat d'Usuaris de l'Aigua del Delta del Llobregat (CUADLL) i CETAQUA, que coordina globalment el projecte MAGO.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Programes o projectes relacionats
  • PRIMA MAGO
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Cicle de l'aigua
    Estat:
    $languageUtil.get($locale, $estat.text)
On
Marker
Can Comas Barcelona