L'AMB i Molins de Rei milloren la cobertura horària de les línies del bus urbà

| Tema: Transport públic

El servei s'ofereix a partir d'ara tots els dies de l'any, incloent-hi els dissabtes a la tarda, els diumenges i el mes d'agost.

Autobús

El servei de bus urbà de Molins de Rei, gestionat per l'AMB i integrat dins del Bus Metropolità, ha vist millorada la seva oferta de servei des del dissabte 21 de maig.  Així s'ha anunciat aquesta tarda, en un acte que s'ha dut a terme amb l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz; el primer tinent d'alcalde, Ramon Sánchez; el regidor de Mobilitat, Miguel Zaragoza, i el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda.

"El bus és una opció i una preferència d'una part important de la ciutadania. Amb les millores presentades avui, apostem pel transport públic i donem resposta a la demanda de l'ajuntament de Molins de Rei i dels ciutadans per garantir el seu dret als desplaçaments", ha exposat el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda. "Hem de continuar fent millores. En general, hem de millorar la velocitat comercial dels autobusos i donar prioritat al bus. Això ens permetrà fidelitzar més usuaris al transport públic", ha afegit Poveda.

L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha afegit que "la sociologia i la quantitat i distribució dels equipaments de Molins de Rei i les necessitats dels seus habitants ha canviat, no és la mateixa que al 2003, quan es va posar en funcionament el servei de bus. Per tant, des de l'escolta, de l'anàlisi i des de la consciència mediambiental, hem volgut ampliar, amb coherència i amb el treball conjunt de l'AMB i dels nostres tècnics i tècniques, la cobertura del servei de bus".

D'aquesta manera es millora la cobertura horària de les línies urbanes MB1, MB2 i MB3 a la vila de Molins de Rei. Les modificacions seran, segons la tipologia de dies, les següents:

  • Els dies festius les línies MB1 i MB2 també donaran servei de 9.00 a 20.30 h, amb una freqüència de 60 minuts
  • Els dissabtes s'amplia l'horari de pas fins a les 21.30 h, amb una freqüència de 60 minuts
  • A l'agost s'amplia l'horari els dies feiners i els dissabtes fins a les 20.30, amb una freqüència de 60 minuts
  • A més, es modifica l'horari d'alguns trajectes del matí i se n'afegeix un de nou a la línia MB2 per tal de coordinar-lo amb l'horari d'entrada a les escoles
  • A la línia MB3, s'afegeix un servei més per sentit al migdia, de dilluns a divendres laborables
D'aquesta manera, el servei de bus municipal de Molins de Rei passarà a oferir servei tots els dies de l'any.

Per tant, els nous horaris a partir del dia 21 de maig seran els següents:

Millores bus urbà

Documents relacionats
Enllaços relacionats