Visita d'estudi a Boston i a la regió de Virgínia del Nord

| Tema: Relacions internacionals

Personal de l'AMB intercanvia experiències de gestió a iniciativa del programa europeu IURC

Del 24 al 29 d'abril, una delegació tècnica i directiva de l'AMB s'ha desplaçat a Boston i a la regió de Virginia del Nord (al costat de Washington) per intercanviar experiències en els àmbits de l'eficiència energètica, el planejament urbanístic, l'espai públic, la regeneració urbana, la infraestructura verda, l'habitatge, la mobilitat i el transport.

Aquesta iniciativa forma part del programa europeu International Urban and Regional Cooperation (IURC).

Intercanvi d'experiències de treball en diversos àmbits de gestió

Els dies 28 i 29, l'AMB visita la Comissió Regional de Virgínia del Nord i les ciutats d'Arlington i Alexandria. Aquesta visita està centrada a aprendre i intercanviar coneixements sobre temàtiques com el transport, la micromobilitat, la innovació, el canvi climàtic (mitigació de les inundacions), l'eficiència energètica i la rehabilitació d'edificis i la infraestructura verda, entre d'altres.

L'AMB, per la seva banda, ha portat a terme presentacions sobre la zona de baixes emissions i les principals línies de treball de mobilitat sostenible i transport, el Protocol de sostenibilitat per a les intervencions d'espai públic, els projectes d'habitatge social de l'IMPSOL i l'acció en l'àmbit de planejament urbanístic.

Aquests intercanvis volen ser l'inici d'una relació amb aquestes metròpolis i amb el seu ecosistema d'actors públics, universitaris i privats. El proper mes d'octubre la delegació nord-americana visitarà l'AMB.

El projecte s'emmarca en les línies de treball del Pla d'internacionalització de l'AMB 2021-2025, que té, entre els seus objectius, fomentar la innovació i l'intercanvi de coneixement amb les metròpolis dels Estats Units.

Documents relacionats
Publicacions relacionades
  • decorativa
    Tema:
    Relacions internacionals
    Tipus:
    Divulgatiu
    Públic:
    Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
    Edició:
    Plans i programes
    Suport:
    Electrònic
On
Marker
Boston, City Hall